Ελληνικά αποστάγματα που κλέβουν την παράσταση και κερδίζουν τις εντυπώσεις!
Ο εθνικός μας ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος τρώει σουβλάκι στα «Αγραφα», στα Εξάρχεια, και ψωνίζει τυριά και αλλαντικά από του Μιράν.
Πρωτότυποι μεζέδες για πικάντικες και πλούσιες μπίρες
Στον «Γ» Ιουλίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 10/07 θα βρείτε τις συνταγές των μεζέδων που δοκιμάσαμε στα Βραβεία Ποιότητας 2016.
Μοντέρνα gastro-pub με ενδιαφέρουσες γεύσεις και καλά κρασιά.
Για 4 εβδομάδες ο Γαστρονόμος και η Fuga «κερνάνε» ένα πλήρες ιταλικό δείπνο στο εστιατόριο του Μεγάρου Μουσικής.