Επιλογές για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Στην Κάσο φτιάχνουν αυτή τη μακαρονάδα με σιτάκα. Εμείς χρησιμοποιήσαμε το «ροκ» κυκλαδίτικο τυρί. Και της πάει πολύ.
Αέρινη μους που ικανοποιεί με το παραπάνω την ανάγκη μας για γλυκό.
Ο Γιάννης Λεμονής γράφει για τα γλυκίσματα που έτρωγαν οι αρχαίοι Έλληνες.
Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα και πουρέ πατάτας ή πατάτες τηγανητές. Και ένα ποτήρι ώριμη Νεμέα.
Παγωτά, με το κατάλληλο οινικό ταίρι, μας προσφέρουν έντονες γαστριμαργικές συγκινήσεις.