Μια από τις μεγαλύτερες γιορτές του χρόνου είναι προ των πυλών κι έτσι ο Γαστρονόμος ετοίμασε ένα αφιέρωμα για το οικογενειακό τραπέζι της ημέρας. Κατσικάκι στο τηγάνι, κοτοπουλο κοκκινιστό με μακαρόνια, κέφτεδες αλλά και μοσχαράκι...
Ο Γαστρονόμος ταξίδεψε στη Νάξο και μοιράζεται μαζί σας μια φοβερή νοστιμιά του νησιού. Συνοδεύστε τη με τηγανητές πατάτες, κρασί και καλή παρέα!
Οι οινικές προτάσεις του οινοποιείου Στέλιος Κεχρής για την ημέρα του Πάσχα.
Εύκολα, ποιοτικά και πάντα σε προσιτές τιμές.
Μόνη ασφαλιστική δικλίδα είναι η δημιουργική αντιπαράθεση.