Τα καλύτερα στέκια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για παϊδάκια, μπιφτέκια, πανσέτες, αλλά και… μπέργκερ και πικάνια.
Σεμινάρια για επαγγελματίες Chef, μάγειρες και ερασιτέχνες λάτρεις της μαγειρικής
Γνωριμία με τον Μανώλη Παπουτσάκη, τον κρητικό σεφ του εστιατορίου «Ίωνος» της Θεσσαλονίκης, που αναδείχθηκε Greek chef 2017 στην φετινή Expotrof.
Μια ιδανική πρόταση για πριν ή μετά το shopping ή για ένα διάλειμμα στη βόλτα.
Με την Καθημερινή της Κυριακής στις 12/02!
Στην πλατεία Αμερικής, στη Δροσιά, στο Παλαιό Φάληρο.