Αν ενώσουμε ένα ιταλικό με ένα ελληνικό εστιατόριο, θα φτιάξουμε το «ντομάτες», για μακαρονάδες φτιαγμένες με παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Πρωτότυπες σκανδιναβικές γεύσεις από έναν Φινλανδό σεφ στον Κεραμεικό.
Λεμονάτη και ευωδιαστή, η λουίζα φημίζεται για τις καταπραϋντικές και χωνευτικές της ιδιότητες όταν πίνεται ως αφέψημα. Στη μαγειρική χρησιμοποιείται για να αρωματίσει θαλασσινά, οστρακοειδή, ψάρια ή και μαρινάδες για κρεατικά. Στη...
Είναι ένα από τα κόλπα που μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση ακόμα και του πιο απλού κέικ, να αναβαθμίσουν τη γεύση ακόμα και του πιο «επίπεδου» γλυκίσματος. Η αρωματική ζάχαρη είναι απλή στην παρασκευή της και διατηρείται για καιρό. Αυτήν...
Αφού τα ίδια υλικά έχουν όλες, πως γίνεται να είναι τόσο εμφανείς οι διαφορές τους;