Στο μεδούλι της Ιαπωνίας κρύβεται ο ξερός ανθότυρος.
Το τέλειο συνοδευτικό για το μοσχαράκι, το χοιρινό, το κοτόπουλο που θα φτιάξετε.
Απαρνήθηκε τις ευκολίες της συμβατικής καλλιέργειας, για να δοκιμαστεί στα βιολογικά φυλλώδη κηπευτικά. Ο κόπος του έπιασε τόπο, αφού πολλοί είναι εκείνοι που σταματούν στον πάγκο του για τις προμήθειες της εβδομάδας.
Μια παραδοσιακή συνταγή των Εβραίων του Μαρόκου, όπως την κατέγραψε η Ισραηλίτισσα σεφ Pascale Rubin Perez.
Mε δεκατρία βιβλία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, έναν δημοφιλή ιστότοπο (www.pascalpr.co.il), εβδομαδιαία στήλη γαστρονομίας στην εφημερίδα «Μaariv» και συμμετοχή σε ραδιοφωνικό μαγκαζίνο στο κρατικό κανάλι του Ισραήλ, έχει καταφέρει να καταγράψει τη...
Τα κεφτεδάκια αυτά πρέπει να είναι σφιχτά, γιατί θα μαγειρευτούν στη σάλτσα και πρέπει να διατηρήσουν το σχήμα τους. Γι’ αυτό δεν περιέχουν ψωμί και πολύ κρεμμύδι.