Αν επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε πλαστικούς περιέκτες για αποθήκευση τροφίμων (ιδιαίτερα αν έχουν λιπαρά - π.χ. ξηρούς καρπούς- ή οξέα -π.χ. τουρσιά- ή αλκοόλ -π.χ. λικέρ), προτιμάμε δοχεία αποθήκευσης από καλής ποιότητας πλαστικό ειδικό γι’ αυτήν...
«Μαγικές» συνταγές, υπό τη σκιά του Αγίου Όρους
Τους συναντάτε πίσω από γνωστές αθηναϊκές μπάρες. Τους γνωρίζετε;
Αυτά τα αρωματικά κουλουράκια φτιάχνονται παραδοσιακά στη Χίο.
Τα κουλουράκια γίνονται με πρόβειο βούτυρο, εξού και το άρωμα και η τραγανή υφή.
Νέοι, δημιουργικοί και καινοτόμοι, μαθαίνουν τους τουρίστες να φτιάχνουν γεμιστά!