Ο πιο επιτυχημένος Ελληνας σεφ του εξωτερικού πιστεύει ότι η ελληνική κουζίνα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη γαλλική ή την ιταλική, λατρεύει τη φέτα, τα σαλιγκάρια γιαχνί και τα γιουβαρλάκια και ονειρεύεται να ανοίξει εστιατόριο στην Ελλάδα.
Εναλλακτικό καφενείο, μεζεδοπωλείο και μπαρ. Έχει κάτι για όλους, όλες τις ώρες.
«Λευκές» και «κόκκινες» πίτσες, μακαρονάδες και ένα σωρό άλλα ιταλικά πιάτα σε ένα casual εστιατόριο κοντά στο Χίλτον.
Ενδιαφέροντα ιταλικά εδέσματα σε «μαφιόζικο» περιβάλλον.
Για κουνουπίδι γιαχνί, κεμπάπ, ψητά ψάρια και άλλα μικρά θαύματα της ελληνικής κουζίνας, κατηφορίζουμε στο μαγερειό της Βούλας.
Διαλέγουμε τα καλύτερα αλλαντικά της αγοράς για τα γιορτινά ανταμώματα.
Έκτακτη είδηση: ακούσατε, ακούσατε!