Βάλαμε στα ποτήρια μας λευκά, ξηρά αφρώδη για κάθε γούστο και κάθε περίσταση.
Ο πιο επιτυχημένος Ελληνας σεφ του εξωτερικού πιστεύει ότι η ελληνική κουζίνα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη γαλλική ή την ιταλική, λατρεύει τη φέτα, τα σαλιγκάρια γιαχνί και τα γιουβαρλάκια και ονειρεύεται να ανοίξει εστιατόριο στην Ελλάδα.
Με χιλιάδες δώρα και ευχές σε όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη ενέργεια «Happy Beer Year» της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας.
Έκτακτη είδηση: ακούσατε, ακούσατε!