Αυτά τα αρωματικά κουλουράκια φτιάχνονται παραδοσιακά στη Χίο.
Η οικογένεια Αργουδέλη στα Καμίνια παράγει παραδοσιακό χαλβά ζυμωμένο στο χέρι από εκλεκτά σουσάμια.
Το πορτοκάλι κάνει τα παϊδάκια ζουμερά και τα μπαχάρια δίνουν στο κοτόπουλο χαρακτήρα ανατολίτικο.
Στην αχλή του ροδιού, μεταφράζω στα ελληνικά το ταιριαστό όνομα που έδωσε στο κοκτέιλ του ο Jay Smith, εκκεντρικός mixologist στo λονδρέζικο μπαρ της Fitzrovia με το εκκεντρικό επίσης όνομα «Ο αιδεσιμότατος JW Simpson». Ένα κοκτέιλ που κατά δήλωσή του «σε ανεβάζει...
Φαγητό με... θέα.