Αθηναϊκές ταβέρνες, ψησταριές και εστιατόρια για να τιμήσουμε το έθιμο.
Φέτος η Αποκριά θα είναι καυτερή με σουβλάκια και κεμπάπ από μοσχάρι που σερβίρεται κατ’ οίκον.
Είναι εντυπωσιακό στην όψη και με γεύση ξεχωριστή. Συνοδεύει θαυμάσια τα κρεατικά της γιορτής, αλλά και ψάρια και μπιφτέκια.
«Εμπειρα» μπέργκερ και άλλες street food λιχουδιές σε ένα «καθιστό» εστιατόριο στη Ν. Ερυθραία.
Από το 2012 η ταβέρνα του κ. Χούτα δέχεται ψηφιακά νομίσματα.
Κάποιες από τις καλύτερες καλοκαιρινές μας αναμνήσεις συνδέονται συχνά με ένα κυριακάτικο μπάρμπεκιου. Ο Γαστρονόμος συγκέντρωσε για τους λάτρεις του είδους τις πιο πρωτότυπες συνταγές καθώς και συμβουλές για το ψήσιμο των κρεάτων και τις...
Ζουμερό μπιφτέκι σχάρας που βγαίνει ατόφιο.
Γεμιστά μπιφτέκια κοτόπουλου, σκέτη αποκάλυψη!