Μια χορτοφαγική αλλά χορταστική συνταγή με σπανάκι και ελαφριά κρέμα.
Αυτά είναι τα καλύτερα λαζάνια με λαχανικά που έφαγες ποτέ.
Το εστιατόριο «τροφοδοτείται» από την οικογενειακή πολυσυλλεκτική μονάδα παραγωγής που ευθύνεται για τα αγνά βιολογικά προϊόντα που φτάνουν στο τραπέζι σας.
Σε ένα χωριό κοντά στην Επίδαυρο, ο Δημήτρης και η Αλεξάνδρα Καραμπέτσου παράγουν μια φέτα που μας κέρδισε με τη θεσπέσια, ελαφρώς πικάντικη και αλμυρούτσικη γεύση της.