Για τη φεγγαράδα, τα θάλασσα, τα πεύκα αλλά και ένα ιδιαιτερο μενού γευσιγνωσίας.
Στο «Γ» που κυκλοφορεί στις 13/08 θα βρείτε μεζεδάκια για να συνοδέψετε τα καλοκαιρινά απογεύματα σας.
Αυθεντικές γεύσεις και ελληνικές μυρωδιές φέρνουν το καλοκαίρι στο τραπέζι μας!
Νόστιμα και αφράτα κεφτεδάκια με μια υπέροχα μυρωδάτη σάλτσα.
Πολύ πριν οι μακαρονάδες θαλασσινών γίνουν το σύμβολο του νεοπλουτισμού, οι κάτοικοι περιοχών που φημίζονται για τα θαλασσινά τους τις απολάμβαναν για λόγους οικιακής οικονομίας.
Μέσα σε μισή ώρα έχετε ετοιμάσει το πιο νόστιμο ψητό ψάρι.
On air ένα καλοφτιαγμένο, λειτουργικό site, με θέμα ...τα άπαντα του ούζου!