Στην καρδιά αγαλλίαση, στα χέρια ελαφρύς ιδρώτας, στα πόδια μου φτερά, μια παραζάλη ευφραντική, που εντάθηκε σαν είδα το πλούτος και την ομορφιά του δέντρου.
Αναβαθμίζουν τα μαγειρέματά μας οπτικά αλλά και γευστικά. Είναι κατάλληλα για ωμή χρήση αλλά και γρήγορες παρασκευές χωρίς μεγάλους χρόνους μαγειρέματος. Μαθαίνουμε τα μυστικά τους και τα δοκιμάζουμε σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές.
Ο Κριστόφ Σαντεπί βγάζει τη γραβάτα του, φοράει την ποδιά της κουζίνας και εξιστορεί εν τάχει τη ζωή του όση ώρα ετοιμάζει για τον «Γ» μία ελληνική και μία γαλλική συνταγή.
Ένας μάστερ στις κοπές ψαριών, υπογράφει το νέο μενού του Oozora.
Βλέποντάς το από μακριά μοιάζει με ένα χαριτωμένο κουτί δώρου. Αντικρύζοντας το περιεχόμενό του θέλεις με ανυπομονησία να το ανοίξεις. Γιατί το Cinque wine delights, που άνοιξε πριν ένα μήνα, είναι πραγματικό δώρο για τους εραστές των κρασιών και των...
Ζουμερά και μυρωδάτα τα μανταρίνια και οι κλημεντίνες θα δώσουν άρωμα στα κουλούρια και στα πιλάφια μας, αλλά θα γίνουν και ωραιότατα γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και λικέρ για να κεράσουμε τους φίλους μας.
Αλήθεια, τι γεύση θα είχε το μακαρόν αν το φτιάχναμε με παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα;