Τα κουλουράκια γίνονται με πρόβειο βούτυρο, εξού και το άρωμα και η τραγανή υφή.
Η συνταγή αυτή είναι από τη Θεσσαλία, με καταγωγή όμως από τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας, που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή κουβαλώντας τις γαστρονομικές τους συνήθειες.
Καλοδιαλεγμένα βιολογικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές στο λιτό παντοπωλείο του Γέρακα.
Νέοι, δημιουργικοί και καινοτόμοι, μαθαίνουν τους τουρίστες να φτιάχνουν γεμιστά!
Προμηθευτείτε νόστιμα, ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα!
Προτείνουμε λευκά τυριά.