Το λουκάνικο κάνει τη διαφορά καθώς ανανεώνει και εμπλουτίζει τη γεύση των φασολιών.
«Θερμοκηπίου;» ρωτήσαμε για τα λαχανικά. «Χωραφιού», απάντησε. «Δεν καλλιεργώ σε θερμοκήπια».
Θαλασσινά και χόρτα μπλέκονται σε ένα υπέροχο και χορταστικό φαγητό.
Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα. Ή μήπως να πρωτοτυπήσουμε με λίγο κατίκι;
Το πόσο πάει το χταπόδι με το πορτοκάλι δεν λέγεται...
Αξιοζήλευτη η ποικιλία που βρίσκουμε κάθε εβδομάδα στον πάγκο του Μαραθωνίτη παραγωγού: ιδιαίτερα μυρωδικά, χόρτα και «φυλλώδη» λαχανικά, όλα εν τάξει και όλα «ζωντανά».
Ξεκινάμε το σερφάρισμα στις νοστιμιές του διαδικτυακού χώρου, με καπετάνιο τον Δημήτρη Ρουσουνέλο.
Ποια τυροκομικά θα νοστιμίσουν τα γεύματά μας, χωρίς να μας φορτώσουν λιπαρά;