Στο ρόλο που μπορεί να παίξει το κυκλαδίτικο νησί στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων αλλά και στις προσπάθειες και στους τρόπους για τη δημιουργία ελληνικής γαστρονομικής ταυτότητας αναφέρεται ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης, ιδιοκτήτης του...
Εκλεκτές νοστιμιές από την Πόλη και την εγγύς ανατολή στο Παλαιό Φάληρο.
Συνήθως η συκωταριά τηγανίζεται αλευρωμένη για να αποκτήσει τραγανή, ρόδινη κρούστα και σβήνεται με ελάχιστο χυμό λεμονιού ή κρασί. Εδώ φτιάχνουμε την πολίτικη εκδοχή, στην οποία, μετά το τηγάνισμα, προστίθενται γιαούρτι και πάπρικα.
Μπιφτέκι σκέτος κιμάς, πίτα άλαδη, γλυκιά ντομάτα, μπόλικος μαϊντανός, κοκκινοπίπερο και στραγγιστό γιαούρτι, αντί για τζατζίκι. Απλά υλικά, έξοχο αποτέλεσμα.
Δεν έχεις φάει πιο αρωματικό σουβλάκι!