Μυρωδάτη μακαρονάδα με τόνο που γινεται στο αψε σβήσε.
Πλούσια σαλάτα που κερδίζει άξια τον τίτλο «πλήρες γεύμα».
Tι κάνει μια ταραμοσαλάτα μαύρη; Πώς γίνεται μια σαλάτα πλήρες γεύμα; Γιατί στην Κίμωλο βάζουν κάππαρη στους ντοματοκεφτέδες; Πόσες γαρίδες έχει ένα σουβλάκι;
Μοντέρνα gastro-pub με ενδιαφέρουσες γεύσεις και καλά κρασιά.
Καιρός φέρνει τα λάχανα... και τα κολοκυθάκια μαζί στη μακαρονάδα.
Καλοκαιρινή μακαρονάδα για να γεμίζουμε ενέργεια για την παραλία.
Με τα λόγια του σεφ: «Απλό πιάτο, μεσογειακό. Η νοστιμιά του οφείλεται στο συνδυασμό των υλικών της σάλτσας.»
Κηπευτικά και φρούτα που είναι τώρα στα καλύτερά τους. Επίσης, ψάρια και θαλασσινά που είναι στον καιρό τους.