
Ψωμί από τον «Τάκη», σάντουιτς στο «Guarantee», value for money κοκτέιλ σε ένα παλιό λιπαντήριο αυτοκινήτων, κρητικό κουνέλι στα «Ελληνικά Καλούδια». Μια συνοικία ταμάμ για απαιτητικούς, συνειδητοποιημένους foodies.
Τοπικά προϊόντα, μεζεδοπωλεία και αφίξεις στην αγαπημένη μας πόλη.
Αρχιμάγειρας με διακρίσεις, έχει χρυσούς σκούφους και αστέρι Michelin, είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού και Γαστρονομίας, executive chef της Διοίκησης της Τραπέζης της Ελλάδος, συγγραφέας βιβλίων γαστρονομίας...
Μακαρόνια με κιμά, τα λόγια είναι περιττά. 100% μαμαδίστικο φαγηγτό!
Στο ΤΙΤΑΝΙΑ με Σύκο και Σταφύλι από 15 Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου.