Το Under The Bridge είναι ένα εστιατόριο στημένο κάτω από την γέφυρα Knippelsbro στην Κοπεγχάγη και αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά pop up του διάσημου Noma.
Η Άρτεμις μιλάει με ενθουσιασμό για τις συνεργασίες της και γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες κάθε παραγωγού –τα χούγια τους όπως λέει- όπως γνωρίζει και τα αμπέλια τους.
Ανακαλύπτουµε τη µαγειρική µας παράδοση!
Υπόξινα και ελαφριά, αλείφονται εύκολα, δημιουργούν γευστικούς συνδυασμούς που ενθουσιάζουν και βρίσκουν τη θέση τους στο διαιτολόγιό μας τους εαρινούς και θερινούς μήνες.
Παρασκευή πρωί και μια ακόμη γευστική δοκιμή για το ανοιξιάτικο – καλοκαιρινό τεύχος του Οινοχόου της Καθημερινής, αυτή τη φορά στο κέντρο της πόλης...
221.900 στρέμματα αμπελώνων, το 32% της ελληνικής παραγωγής κρασιών και το 26% των ΠΟΠ κρασιών της Ελλάδας.
Παρέα με τον Μακεδονικό Χαλβά γιορτάζουμε τα έθιμα και τις παραδόσεις!
Αρχίζει ο νέος κύκλος σεμιναρίων στο deli παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης