Αν βρεθείτε στο Τρίγωνο Έβρου, αξίζει να επισκεφθείτε την ταβέρνα του καταπράσινου αγροκτήματος για να απολαύσετε έκτακτο κυνήγι εκτρεφόμενο.
Έξω κρύο. Μέσα ζεστασιά και σούπα στο τσουκάλι...
Ο Κλεομένης Ζουρνατζής έβαλε την κατσαρόλα στη φωτιά και σε 20 λεπτά θα τρώμε…
Όταν φτιάχνουμε σούπα με τραχανά, τον ρίχνουμε βροχηδόν στο καυτό υγρό (νερό ή ζωμός) ανακατεύοντας διαρκώς κατά προτίμηση με σύρμα, το οποίο βοηθά στο να μην προλάβουν να κολλήσουν μεταξύ τους οι κόκκοι του ζυμαρικού.