Τα 10 αγαπημένα μας cheesecake από τα 34 τεύχη των Γλυκών Ιστοριών. *Στείλτε μας τα δικά σας αγαπημένα στο info@glykesistories.gr ή στη σελίδα μας στο facebook.com/glykesistories.gr
Στο κηφισιώτικο σπίτι όπου περνούσε τα καλοκαίρια ο Άγγελος Σικελιανός, απολαμβάνουμε νοστιμιές που φτιάχνονται επί τόπου.
Συμβαίνει και στους καλύτερους οικιακούς ζαχαροπλάστες να μην φουσκώσει κατά πώς πρέπει το κέικ. Όμως το «πατικωμένο» αυτό σκεύασμα δεν το πετάμε. Το κόβουμε σε κομμάτια τα οποία τρίβουμε στο μούλτι, λίγα-λίγα, μέχρι να γίνουν ψίχουλα. Αυτά...
Με συνταγές της γιαγιάς και άλλες σημερινές, η οικογένεια Καρπαθάκη γλυκαίνει νησιώτες και στεριανούς, αρκεί αυτοί να ταξιδέψουν μέχρι τα μέρη τους.
Δέκα προτάσεις για να συνοδεύσετε το φαγητό, το φρούτο ή το γλυκό σας.
Καφές και κοκτέιλ στα μέτρα μας
Το νεαρό Hip Café θέλει να έχει διάρκεια. Εξ ου η πάστα φλόρα της μαμάς και το μέλι του κουμπάρου...