Νηστίσιμοι ντολμάδες με όσπρια και ρύζι.
Σε αυτή τη μακαρονάδα η πιπεριά Φλωρίνης είναι ο πρωταγωνιστής και ξεχωρίζει απελευθερώνοντας όλη την έντασή της.
Ξεχνάμε τα κλασικά και υιοθετούμε πιο τολμηρές προτάσεις: σιμιγδάλι και καλαμποκάλευρο για το πανάρισμα, όπως και αμπελόφυλλο, μαϊντανό και αμύγδαλα για τη σκορδαλιά. Τόσο νόστιμα, που ξεχάσαμε ήδη τα κλασικά!
Γιατί κάποια κρασιά, άσχετα από την ποικιλία, το χρώμα ή την προέλευση τους, έχουν αρώματα μελιού, καραμέλας ή κύμινου;