Όλα σε έναν!
Η γη της Χίου μάς δίνει τα εκλεκτά προϊόντα της γι’ αυτή την αρωματική βασιλόπιτα με μανταρίνι. Το αμύγδαλο της προσδίδει φίνα γεύση.
Το πρώτο τραπέζι της νέας χρονιάς είναι το καλύτερο: πλούσιο, νόστιμο και ευφάνταστο, όπως ευχόμαστε να είναι και το 2017.
Τρίτη και καλλίτερη χρονιά φέτος για τα βραβεία του Γαστρονόμου Κύπρου, που αν και νεοπαγή έχουν καταφέρει ήδη να θεωρούνται «θεσμός» από τον κλάδο των τροφίμων στην Κύπρο, και όχι μόνο από αυτόν.