«Χωριάτικη» πίτσα που μοσχοβολά ελληνική εξοχή.
Στο ρόλο που μπορεί να παίξει το κυκλαδίτικο νησί στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων αλλά και στις προσπάθειες και στους τρόπους για τη δημιουργία ελληνικής γαστρονομικής ταυτότητας αναφέρεται ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης, ιδιοκτήτης του...
Τι είδαμε, τι μάθαμε, τι δοκιμάσαμε στο πιο νόστιμο φεστιβάλ των Κυκλάδων.
O τίτλος που απένειμε ο βασιλιάς του Βελγίου στον Κωνσταντίνο Ερίνκογλου είναι Ιππότης της τάξεως του Λεοπόλδου Β’ και τον κέρδισε, όχι με το σπαθί του, αλλά με την ελληνική κουζίνα.
Ο σεφ του Mezzaluna μοιράζεται μαζί μας την συνταγή για το επιτυχημένο «παξιμάδι» του, την δική του εκδοχή της χωριάτικης, που θα συμπληρώσει ιδανικά τα ανοιξιάτικα τραπέζια σου.
Είναι η γαστρονομική μας πρωτεύουσα, κι ας της λείπουν οι chef που παρεπιδημούν στην Αθήνα. Το φρέσκο αεράκι φυσά από τον βοριά.