Διήρκεσε μιάμιση ώρα, απέδωσε 500 κιλά και γιορτάστηκε δεόντως.
Σήμερα λειτουργούν στο νησί δυο καλά οργανωμένα τυροκομεία.
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Διαβάστε το αφιέρωμα για το οινοποιείο Τάτση εδώ.
Παστελαριές, τιριτιτίμ και Σαν Μιχάλη, σουτζουκάκια ριγανάτα και μπεκάτσες γεμιστές... Η συριανή κουζίνα είναι κυκλαδίτικη και κοσμοπολίτικη, φτωχική και αρχοντική μαζί.
Τι μπορεί να κάνει ο βασιλιάς της κρύας Βουργουνδίας στην καυτή Ελλάδα; Η ομάδα του «Οινοχόου» δοκιμάζει 7 Pinot Noir για να βρει την απάντηση.
Η Νεμέα και τα κρασιά της παγιώθηκαν στην αγορά και στη συνείδηση του ελληνικού κοινού χάρη στις πολύ αξιόλογες προσπάθειες των οινοποιών της, οι οποίοι εδώ και δύο δεκαετίες παράγουν ετικέτες που σέβονται και υπηρετούν σωστά το Αγιωργίτικο...