
Η πρόταση να καθιερωθεί το εµφιαλωµένο, επώνυµο ελαιόλαδο στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία θα δώσει νέα ώθηση και θα αποτελέσει την καλύτερη διαφήµιση για το ελληνικό ελαιόλαδο διεθνώς.
Ενα μπακαλικάκι της γειτονιάς που μπαίνει σιγά-σιγά στο νόημα, αναζητώντας και ενισχύοντας τους μικρούς παραγωγούς και τις οικοτεχνικές μονάδες του τόπου μας.
Νόστιμες ιδέες για την τελική ευθεία της μεγάλης νηστείας.
Ηδη μερικές χιλιάδες φιάλες Santorini Assyrtiko και Santorini Nykteri της Santo Wines (πρόκειται για τον τοπικό συνεταιρισμό που αντιπροσωπεύεται από την Tσάνταλης) έχουν παραδοθεί στην Ιαπωνία.