
Μία πεντανόστιμη φθινοπωρινή συνταγή, με ολίγη από Ινδία αλλά και Ευρώπη... Μούρλια!
Λεμονάτο, κρασάτο, καππαράτο και μαϊντανάτο. Ένα εσκαλόπ να γλύφεις τα δάχτυλά σου.
Θαλασσινή μεζεδοκατάσταση σε μια εξαιρετική ταβέρνα στο Κερατσίνι.
Σουφλέ καλοκαιριάτικα; Κι όμως. Είναι τόσο απλό και γρήγορο που θα το φτιάχνεις όλες τις εποχές. Τώρα, με μια ντομάτα σαλάτα στο πλάι.
Οι μαγείρισσες Νίκη Τρέσσου κι Ευδοκία Φυλακούρη ξεφουρνίζουν μια νοστιμιά απ’ τις λίγες. Στο πλάι δεν χρειάζεται παρά μια απλή σαλάτα.
Συνηθίζουμε να τη φτιάχνουμε με τον ίδιο τρόπο που την έφτιαχνε η μαμά μας, όμως την μπεσαμέλ μπορούμε να την παραλλάξουμε ποικιλοτρόπως, αρκεί να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη. Λ.χ. αντί για βούτυρο μπορούμε να βάλουμε ελαιόλαδο ή...