Φρουτώδη λευκά, στιβαρά κόκκινα, δροσερά ροζέ, παιχνιδιάρικα αφρώδη και γλυκά.
Το πιο γνωστό αυστριακό γλυκό μετά την Sacher Torte.
Υπέροχο, φθινοπωρινό μελωμένο χοιρινό με βερίκοκα και μπαχαρικά.
Ένα έξοχο γιορτινό κρεατικό που γίνεται -σχεδόν- μόνο του.
Χειμωνιάτικα υλικά παντρεύονται σε ένα πιάτο που σηκώνει... γιορτινή περίσταση.
Θαλασσινά και χόρτα μπλέκονται σε ένα υπέροχο και χορταστικό φαγητό.
Από ταπεινό γλυκό κρασί του λαού η αχαϊκή ποικιλία αναδεικνύεται, με ξηρές οινοποιήσεις, σε μία από τις «πρωταγωνίστριες» του ελληνικού αμπελώνα.