Όσοι είστε εξοικειωμένοι με την αγγλική, ιδού ένα βιβλίο με φρέσκες ιδέες και ωραίες φωτογραφίες.
Για την 6η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ειρήνης Καλυβιώτη.
Για την 6η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η πρώτη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Εμμανουέλας Κόκκαλη.
Μυρωδικά, τσάγια και μια αγκαλιά παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα σε ένα μικρό μαγαζί στην Ηλιούπολη.
Κρύο ή ζεστό, το πιάτο αυτό είναι το ίδιο νόστιμο. Όσο περισσέψει το βάζουμε στο τάπερ για το γραφείο.
Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε...
Για να απομακρύνουμε τυχόν χώματα από σαλατικά, χόρτα και μυρωδικά, γεμίζουμε μια μεγάλη λεκάνη με νερό βρύσης, προσθέτουμε 1-2 κουτ. σούπας ξίδι και τα βυθίζουμε μέσα στο νερό. Τα αφήνουμε να μουλιάσουν για 5-10 λεπτά, οπότε τα χώματα θα κατακάτσουν...