Μια εξαίσια χειμωνιάτικη συνταγή για το κυριακάτικο τραπέζι.
H Κρι Κρι κατάφερε να κατασκευάσει μέσα σε επτά μήνες από την καταστροφική πυρκαγιά της 24ης Δεκεμβρίου 2013 το εργοστάσιο των Σερρών.
Στην Κάσο φτιάχνουν αυτή τη μακαρονάδα με σιτάκα. Εμείς χρησιμοποιήσαμε το «ροκ» κυκλαδίτικο τυρί. Και της πάει πολύ.
Εως τον Δεκέμβριο αναμένεται να λειτουργήσει δεύτερο κατάστημα της Farmers Republic στην περιοχή του Νέου Ψυχικού, κατά πάσα πιθανότητα επί της λεωφόρου Κηφισίας.
Δοκιμάστε αυτό τον τρόπο ροδίσματος του κοτόπουλου, που δίνει στο φαγητό μια ιδιαίτερη, βαθιά γεύση.