Στο Ζευγολατιό της Αρκαδίας, τρεις νέοι άνθρωποι συνεχίζουν μια οικογενειακή αλλά και τοπική παράδοση αιώνων: την τυροκομία. Όλα τα τυριά τους εξαιρετικά, με προεξάρχουσα, τι άλλο, τη φέτα τους.
Νοστιμιές εμπνευσμένες από τις κουζίνες των νησιών μας περίμεναν τους προσκεκλημένους μετά την τελετή απονομής.
Πανεύκολο σνακ, πρώτο πιάτο σε γιορτινό τραπέζι ή κύριο γεύμα συνοδεία ενός απλού πιλαφιού.
Συνοδεύουμε με φρέσκια, πράσινη σαλάτα ή φασολάκια βραστά με λαδολέμονο μουστάρδας.
Απολαυστική συνταγή για ένα πλούσιο πρωινό, ένα ελαφρύ γεύμα αλλά και έναν γρήγορο και εύκολο μεζέ!