Για τις γιορτινές βραδιές -και όχι μόνο- προτείνουμε έξι ποτά με έντονο, άλικο χρώμα, που θα γίνουν η βάση για εύκολα κοκτέιλ και ποντς.
Αξιοποίηση των χέρσων και εγκαταλελειμμένων εκτάσεων στον αστικό ιστό της Θεσσαλονίκης ως λύση στην ανεργία.
Εντυπωσιακό και εντυπωσιακά νόστιμο το κύριο πιάτο της γιορτής.
Δεν φταίνε μόνο τα σούπερ μάρκετ. Και οι καταναλωτές απορρίπτουν τρόφιμα με μόνο κριτήριο την εμφάνιση.
Για κάποιο λόγο η Γλυφάδα συγκεντρώνει τα περισσότερα καλά ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα. Σπεύδουμε –κάθε άλλο παρά βραδέως- να τα δοκιμάσουμε.
Με σπανάκι και τυριά, με κολοκύθα, με παστουρμά, με πράσα και μπλε τυρί, με κιμά κοτόπουλου ακόμη και με παντζάρια! Όλες πλούσιες, πεντανόστιμες, τέλειες για το γιορτινό τραπέζι.