Τρούφες και κεράσματα, εύκολα σοκολατάκια, γλυκά με ελληνικό άρωμα, σπιτική τζιαντούγια, τούρτες με γκοφρέτες περιπτέρου και όλες οι νέες τάσεις σε επίσημη «πρώτη».
Ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα που θα αλλάξει τον τρόπο που φτιάχνουμε κοτόπουλο στο φούρνο. Με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής.
Με άρωμα από αχλάδι και χρώμα μπλε, σαν της θάλασσας.
Μια κρύα μακαρονοσαλάτα με άρωμα ελληνικό, έτοιμη στο πι και φι!
Οταν ψήνουμε απλό κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, μια ωραία ιδέα είναι η εξής: Ανασηκώνουμε προσεκτικά το δέρμα του κοτόπουλου πάνω από το άνοιγμα της κοιλιάς του, εκεί δηλαδή που το δέρμα είναι παχύ, βάζουμε τα δάχτυλά μας κάτω από το δέρμα και...
Μία πεντανόστιμη φθινοπωρινή συνταγή, με ολίγη από Ινδία αλλά και Ευρώπη... Μούρλια!