Μια ιταλική τρατορία στο κέντρο της Αθήνας με φρέσκες πρώτες ύλες από τη Λευκάδα.
Η συμμετοχή της Πηγής Τσάτσου στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Μια αγκαλιά προϊόντα από το όμορφο νησί αλλά και όλη τη χώρα στο παντοπωλείο της Αντωνίας Περτέση στη Χώρα.
Ντόπιες πρώτες ύλες και νόστιμη μαγειρική στη Λαγκάδα της Αμοργού.
Για την 19η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαρίας Λαζάρου.
Δείπνο σε ένα ιταλικό εστιατόριο με θέα το Κάστρο της ηπειρώτικης κωμόπολης και τη θάλασσα του Βάλτου.
Σπιτικό φαγητό σε προσιτές τιμές σε ένα ήσυχο και δροσερό σοκάκι της Ερμούπολης.
Αν δεν έχετε ή δεν βρείτε φρέσκο βασιλικό, βάλτε άνηθο. Διαφορετικό αλλά εξίσου νόστιμο το αποτέλεσμα...