Χειμώνας και ώρα για χόρτα που είναι στα καλύτερά τους!
To απόλυτο επίσημο κύριο πιάτο που θα εντυπωσιάσει τους συνδαιτυμόνες μας!
Πανεύκολο και πεντανόστιμο!
Ένα εύκολο, γρήγορο, μυρωδάτο και ελαφρύ γιουβέτσι! Μόνο με ένα σκεύος!
Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρωματικό, μελωμένο, υπέροχο!
Με λίγο ρύζι, άνηθο, πιπέρι και νερό μετατρέπουμε τη μαγειρίτσα σε ένα νοστιμότατο πιλάφι! Σε μια μέτρια κατσαρόλα με 2 φλιτζ. τσαγιού νερό που κοχλάζει, βράζουμε 1 φλιτζ. τσαγιού ρύζι parboiled του 10λεπτου σε μέτρια φωτιά, για περίπου 7 λεπτά....
Μια κλασική γαλλική τεχνική αποκτά ελληνική ιθαγένεια.
Σταθερή αξία για ένα γιορτινό τραπέζι, έναν μπουφέ ή ένα κυριακάτικο αργοπορημένο πρωινό...αξιοποιώντας και τα πασχαλινά αυγά!