![](images/thumbs/thumb_o29_t2379.jpg)
Για την 27η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Δέσποινας Κωσταράκη.
Δοκιμάστε το σε λαχανοσαλάτα, για μαρινάρισμα κοτόπουλου ή χοιρινού αλλά και ως σάλτσα σε ψητά κρεατικά.
Για την 26η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Κλειώς Σκούρη.
Ζουμερά, αφράτα και νόστιμα πολύ τα μπιφτέκια που φτιάχνει η Ντίνα Νικολάου.
Οι μαγείρισσες της Καλλίστης βάζουν τα ξερά φρούτα στα καθημερινά μας μαγειρέματα.
Κεμπάπ, λαχματζούν και πολλές άλλες επιλογές για μυημένους, σε μια έθνικ γευστική περιπλάνηση που ξεκινά από το Χαλάνδρι.
Η ομορφιά της λιτότητας... Το κάλλος της Ελλάδας... Το λάδι και το αλάτι.
Συνοδεύουμε με ψωμί και ένα κομμάτι κασέρι από τη Μακεδονία.