Μια «καπνιστή» σούπα, ιδανική για αποτοξίνωση μετά το Πάσχα.
Ποιος είπε πως για να απολαύσουμε ένα ζουμερό μπέργκερ πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξουμε μπιφτέκι;
Είναι τόσο γεμάτη η σοκολατένια γεύση τους που μία και μόνο μπουκιά αρκεί για να γλυκαθούμε. Ωστόσο, μπορούμε να τα κόψουμε και σε μεγαλύτερες μερίδες.
Μόλις βγει από τον φούρνο, είναι σχεδόν ρευστό και ταιριάζει καταπληκτικά με μία μπάλα παγωτό βανίλια. Αργότερα, μόλις κρυώσει και σταθεροποιηθεί, μοιάζει με ζουμερό, μαλακό μπράουνι. Και στις δύο εκδοχές είναι τέλειο.
Πλούσια τούρτα με μπισκότα και σοκολάτα γάλακτος, που αρέσει ιδιαίτερα στα πιτσιρίκια. Κόψτε μικρά κομμάτια γιατί είναι αρκούντως «χορταστική».
Οταν φτιάξουμε σπιτικό ζωμό (κρέατος, κότας ή λαχανικών) προσθέτουμε μερικά κομμάτια από ένα τυρί της αρεσκείας μας, κατά προτίμηση κομμένα σε λεπτές «φλούδες» με το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε τα λαχανικά. Τις ανακατεύουμε στον καυτό ζωμό μέχρι...