Στο τεύχος με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής αποδεικνύουμε πόσο νόστιμο μπορεί να είναι το μαγείρεμα στον ατμό!
Απλό, όμως πεντανόστιμο και για όλες τις ώρες...
Μια ελαφριά σαλάτα για το ξεκίνημα της εβδομάδας.
Περρίσεψε γαλοπούλα, κοτόπουλο ή χοιρινό από τα τραπεζώματά μας; Ιδού μια συνταγή για να τα αξιοποιήσουμε.
Περρίσεψε γαλοπούλα ή κοτόπουλο από τα τραπεζώματά μας; Ιδού μια συνταγή για να τα αξιοποιήσουμε.
Ενα ταχυφαγείο με προσωπικότητα στο Σύνταγμα.
Ένας τρόπος για να καταλαβαίνουμε πότε το κοτόπουλο ή η γαλοπούλα μας έχουν ψηθεί είναι ο ακόλουθος: κόβουμε την πέτσα, αν δεν την έχουμε ήδη αφαιρέσει πριν το μαγείρεμα, στο σημείο όπου το μπούτι ενώνεται με το στήθος. Τρυπάμε με ένα πιρούνι το...
Οι μαγείρισσες της Καλλίστης βάζουν τα ξερά φρούτα στα καθημερινά μας μαγειρέματα.