Μαγειρεμένη, αρωματική γέμιση μέσα σε ωμή ντομάτα. Τι ωραία κόντρα!
Ταξιδάκι μέχρι το Λίβανο ετοιμάζει ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας. Δεν θέλει εισιτήριο, ούτε διαβατήριο. Μόνο μια κατσαρόλα και ένα ταψί.
Ένα φωτογραφικό λεύκωμα για το ούζο, ιδανικό δώρο για τους λάτρεις του εθνικού μας ποτού, αλλά και για ξένους φίλους, που θα επισκεφθούν την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι.
Το κλασικό κυριακάτικο φαγητό, που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους, κάπως αλλιώς.
Το κολωνακιώτικο Carpo απέκτησε Λονδρέζικο αδερφάκι!
Το πόσο πάει το χταπόδι με το πορτοκάλι δεν λέγεται...