Το κατίκι Δομοκού είναι ένα παραδοσιακό κρεμώδες τυρί που παρασκευάζεται από κατσικίσιο ή μείγμα κατσικίσιου και πρόβειου γάλακτος. Είναι προϊόν ΠΟΠ, παράγεται και ωριμάζει στην περιοχή του Δομοκού και η γεύση του είναι ελαφρώς υπόξινη. Το...
Αυτό το διαφορετικό πανάρισμα θα απογειώσει το κοτοφιλέτο μας!
Αυτή είναι η πιο απλή συνταγή για κάπκεϊκ, κάτι σαν λευκός καμβάς πάνω στον οποίο μπορούμε να εξαντλήσουμε τη φαντασία μας. Η μόνη προϋπόθεση για να πετύχουν είναι να χρησιμοποιήσουμε πολύ ποιοτικά υλικά.
Σπέσιαλ οι ντοματοκεφτέδες που φτιάχνει η Νένα Ισμυρνόγλου.