![](images/thumbs/thumb_o29_t2379.jpg)
Πότε βγαίνουν οι ναβελίνες και πότε τα βαλέντσια; Ποια έχουν τον περισσότερο χυμό; Ο γεωπόνος απαντά.
Ξεκινάμε την ημέρα μας με άρωμα και γεύση από το φίνο εσπεριδοειδές.
14 πρωτότυπα σιροπιαστά, από γαλακτομπούρεκο μέχρι πορτοκαλόπιτα, αλλά και τα πιο ωραία «γεμιστά» γλυκά με -τι άλλο;- γεμιστά μπισκότα, φυσικά.
Βραζιλιάνικο συνοικιακό ψητοπωλείο που μετρά 16 χρόνια ζωής στην Καλλιθέα.
Στο Γαστρονόμο αυτής της Κυριακής ξαναμαγειρεύουμε το ταπεινό ελληνικό ζυμαρικό με απροσδόκητους τρόπους και μαθαίνουμε όλα τα μαγειρικά του τερτίπια.
Κοκτέιλ πολλών αστέρων με ελληνική υπογραφή.
Το ντρέσινγκ κάνει τη διαφορά.