Για να καθαρίσουμε τα πράσα, κόβουμε και πετάμε τη ρίζα με τα «μουστάκια» και τις σκληρές πράσινες απολήξεις τους. Χρησιμοποιούμε μόνο το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος τους. Επίσης, χαράσσουμε κατά μήκος τα πράσα, όχι βαθιά, ώστε να...
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το τόσο νόστιμο και τόσο εύκολο πιάτο;
Αξιοποιούμε την κολοκύθα σε μια υπέροχη φθινοπωρινή πίτα.
Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε...
Η ομορφιά της λιτότητας... Το κάλλος της Ελλάδας... Το λάδι και το αλάτι.
Το σκωτσέζικο εστιατόριο αγαπά τα κρεατικά και την απλότητα στη μαγειρική. Το ίδιο κι εμείς.