Η συντάκτρια του αμερικάνικου περιοδικού γαστρονομίας «Bon Appétit», Danielle Walsh, βλέποντας τις συλλογές ρούχων για το χειμώνα του '15 που παρουσιάστηκαν στη Νέα Υόρκη παρατήρησε πως ορισμένα σύνολα θυμίζουν γλυκά από το αρχείο του περιοδικού.
Στείλτε μας φωτογραφίες με γλυκά που έχετε φτιάξει από τις Γλυκές Ιστορίες στο Facebook ή στο info@glykesistories.gr.
Στο νεοαφιχθέν Bon Bon στα Ανω Ιλίσια δοκιμάζουμε επιτέλους μια ελληνική εκδοχή του περιβόητου νεοϋορκέζικου σνακ.
Ένα θεσπέσιο, ελληνικό pot-au-feu με την πλούσια γεύση του αρνιού, τη γλύκα του πράσου, τη δροσιά της σελινόριζας, την βελούδινη ξινάδα του αυγολέμονου...
Τρεις συντάκτες του «γ» δοκιμάζουν τρία πιάτα από το χειμερινό μενού του Aleria.