Εκπληκτικής νοστιμιάς μεζές, ιδανικός για ορεκτικό και πρώτο πιάτο.
Μεζεκλίκι πρώτης τάξεως για... προθέρμανση!
Η Μελίνα Σιδηροπούλου γράφει για τα έθιμα, γαστρονομικά και άλλα, της κορφιάτικης Λαμπρής.
Το τέλειο συνοδευτικό για τα πρώτα τσιπουράκια πριν από το γεύμα!
Φτιάχνουμε το κλασικό μοσχαράκι κοκκινιστό αλλά με αρκετό κόκκινο κρασί, πολλά μυρωδικά και χωριάτικα ζυμαρικά όπως μακαρούνες ή στριφτάρια!
Νόστιμη και θρεπτική, τρώγεται αλειμμένη πάνω σε ψωμί, κέικ, τσουρέκι κ.ά., αλλά και απευθείας από το βάζο με ένα κουταλάκι.
Το πιο έυκολο και γρήγορο κέρασμα για την Μεγάλη Εβδομάδα.