Στα περίπτερα με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής 16/3.
«Θερμοκηπίου;» ρωτήσαμε για τα λαχανικά. «Χωραφιού», απάντησε. «Δεν καλλιεργώ σε θερμοκήπια».
Κρατήστε την απλή αλλά θεσπέσια συνταγή και αναζητήστε φρέσκες σκορπίνες. Εν ανάγκη, παραγγείλτε τις από τον ψαρομανάβη σας.
Εντυπωσιακό σκηνικό, θεματική κουζίνα με κεφτεδάκια και πολλά «ντεσιμπέλ» στο νέο στέκι της πλατείας Αγίας Ειρήνης.
Τα κρασιά που ταιριάζουν με τα πιάτα της κινεζικής κουζίνας.