Στο ταξίδι «Από το Πεκίνο ώς τη Ρώμη», κάναμε... στάση στην Ινδία και δοκιμάσαμε το μενού της σεφ Manju Malhi, το οποίο σερβίρεται και απόψε.
Πώς καθαρίζουμε τις φρέσκες αγκινάρες; Με τι θα τις μαγειρέψουμε; Ακόμη, συμβουλές και ιδέες για να τις απολαμβάνουμε όλο το χρόνο.
Επισκεφτήκαμε το Κεντρικό και το Δυτικό Ζαγόρι, δοκιμάσαμε τις μεγαλειώδεις πίτες τους, πουλερικά και κρεατικά, ζυμαρικά, σπιτικά γλυκά και τυροκομικά από ντόπιους παραγωγούς, και σας παρουσιάζουμε δέκα ξενώνες και εστιατόρια που αποδεικνύουν...
Νόστιμες ιδέες για την τελική ευθεία της μεγάλης νηστείας.
Νόστιμες ιδέες για την τελική ευθεία της μεγάλης νηστείας.
Χρησιμοποιείστε την παρακάτω συνταγή σαν καμβά και προσθέστε ό, τι σας αρέσει: πιπεριές Φλωρίνης, λιαστές ντομάτες, φρέσκο κρεμμυδάκι κ.λ.π.