Τα τελειότερα χοιρινά σουβλάκια είναι τα σπιτικά!
Μπόλικο λάδι και κρεμμύδι και σιγανό ψήσιμο, δυο από τα μυστικά του Χριστόφορου Πέσκια για επιτυχημένα μεσογειακά λαδερά.
Η συνταγή αυτή παραπέμπει γευστικά στην καρμπονάρα. Φάτε όμως όσο τραβάει η όρεξή σας γιατί έχει μικρό θερμιδικό φορτίο!
Ανάψτε τα κάρβουνα και ετοιμάστε έθνικ μπάρμπεκιου από την Τζαμάικα!
Το λουκάνικο τρώγεται ευχάριστα όλο το χρόνο κι αυτή η σάλτσα του ταιριάζει απόλυτα!
Βάλτε τις μπίρες να παγώνουν και ξεκίνηστε την προετοιμασία...