Φουά γκρα, χτένια και τερίν σε ένα παριζιάνικο μπιστρό στη Saint Dominique.
Αρνάκι λαδορίγανη και Νταϊάνα Κραλ σε ένα ταβερνάκι που έχει πια περάσει στην τρίτη γενιά και παραμένει κλασική αξία.
Ουκρανικές γεύσεις σε φολκλόρ περιτύλιγμα και πολυεθνικό κοινό. Αν το ρίξετε έξω με τη βότκα, η μικρή πίστα του μαγαζιού θα σας φανεί πολύ δελεαστική.
Και κατά την τρίτη μεταμόρφωσή του, στέκεται στο ύψος του ονόματός του, ποιοτικά και τιμολογιακά, με λόγια ελληνική κουζίνα.
Μια καλή εκδοχή κινέζικης ταβέρνας στον Πειραιά, με όλο το αναγκαίο διακοσμητικό κιτς και υπέροχα ντάμπλινγκς.