Αφράτοι πουρέδες πατάτας, πρωτότυποι πουρέδες λαχανικών, όλα τα μυστικά για τέλεια φάβα, αλλά και φάβες από όλα τα όσπρια. Το τέταρτο βιβλίο της σειράς «Κάν’ το μόνος σου» τα έχει όλα.
Εξήντα τέλειες συνταγές για το τραπέζι της Πασχαλιάς από τους σεφ του Γαστρονόμου.
Οι «Νόστιμες Μαγειρικές Εντός» γράφτηκαν συλλογικά από περίπου 100 διαφορετικά άτομα, έγκλειστους στις αντρικές και γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών, με συντονιστή τον Ηλία Μαμαλάκη.
Φρεσκομαγειρεμένα φαγητά και ιδιαίτεροι μεζέδες υπό το άγρυπνο βλέμμα του Τσε, σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο στο Ηράκλειο.